Migrare date către noua firmă

În data de 14 Martie 2024, a început migrarea datelor, precum și a contractelor către noua firmă.Astfel, AdyDev Media SRL, transferă contractele, serverele și toate serviciile și produsele digitale către LAN IMPEX SRL. Fiecare contract, va avea un act adițional prin care se actualizează/modifică identitatea furnizorului, păstrând de ... Continuare »

13th Mar 2024
Actualizare domeniu în Google Admin

Recent, au fost realizate actualizări și migrări către un alt sistem de operare, precum și către resurse mai bune. Drept pentru care, toate instituțiile de învățământ care au domeniile conectate la Google pentru școală online, vor fi nevoite să actualizeze adresa IP în Google Admin. Pentru a realiza actualizarea, puteți utiliza ... Continuare »

29th Mar 2022
cPanel va crește din nou prețurile

Din păcate, cPanel va crește prețurile pentru produsele lor. Aceasta înseamnă că și taxa de găzduire se va majora. cPanel aplică această creștere de preț pe întreaga piață de găzduire. Astfel, creșterea prețului nu se aplică doar de AdyDev Media, ci se aplică oricui folosește cPanel. Noile prețuri intră în vigoare din 14 ... Continuare »

26th Oct 2021
Actualizare Administrare Pagini Web

Serviciile de Administrare nu mai sunt unice, ele au devenit recurente și sunt în funcție de nevoile dvs. Începând cu data de 24 Februarie 2020, mai multe servicii se actualizează, iar clienții nu vor fi afectați în niciun fel. Astfel ciclul de facturare pentru serviciile de Administrare a Paginilor Web, este lunar, trimestrial, ... Continuare »

24th Feb 2020